01 de març 2019

Relleu a l'Associació Pont Solidari al MónHi ha notícies que esperes no haver de donar mai, però per dolorós que sigui, ens entristeix haver-vos de comunicar que la Marta Miquel i Faig, cofundadora i fins al darrer moment Presidenta de Pont Solidari al Món, va traspassar el passat 8 de febrer, víctima d’una llarga malaltia.La Marta va esperonar aquesta Associació fins a on és ara, la seva força i determinació van fer que es dediqués especialment a la Presidència de l’Associació fins els darrers moments de la seva vida i que moltes de les seves darreres energies fossin dedicades a encaminar i garantir el futur del seu somni.

En el seu somni, la Marta va arrossegar molta gent, molta bona gent, cada un i cada una, des d’on millor podia fer-ho. En aquesta gran família que és Pont Solidari al Món, hem pogut trobar els relleus tant necessaris en aquest moment dificil, i ens complau informar que tant trista és la noticia de la pèrdua de la Marta, com encoratjador ho és, donar la benvinguda a la Neus Jové com a nova Presidenta i a Àngel Fernández com a nou Secretari, (l’Ana Miquel Faig continuarà essent la Tresorera i la Marta Menjibar Miquel la comptable com fins ara).
Aquest relleu ha estat treballat desde fa mesos, i consolidat en les darreres setmanes, no en va les persones que ara representaran Pont Solidari al Món, són coneixedores del projecte, de la seva especial sensibilitat per a les persones a les que s’adreça i de quin és l’estil tant delicat de com intervenir, ajudar i millorar les condicions de vida, sempre des del respecte i la proximitat.

La Marta ens ha deixat un exemple de dedicació, fortalesa i determinació, aquesta és la llavor i el que aquesta nova etapa de Pont Solidari al Món vol recollir com a llegat, els projectes en marxa, la seva millora i ampliació, són ara el somni de més gent, més implicats que mai, tots i totes hem de fer créixer aquest petit tresor, aquest regal que és millorar la vida de tanta gent en comunitats tant necessitades.

Tot i que aquesta notícia arriba ara, setmanes després del relleu, la feina a l’Associació no s’ha aturat en cap moment, les activitats continuen, el pla de millores i de creixement de l’Hospital al Nepal són una realitat que avança al ritme, com sempre, que els recursos ho permeten.

Ana, Eulàlia i Xavier, volem ser els primers de felicitar la Neus i l’Àngel en el seu pas endavant, i com a germans de la Marta volem ser els avaladors de la continuïtat del somni de la nostra estimada Marta. Finalment, us animen a compartir el projecte, el somni de la Marta i en fer-lo créixer arreu, que tots en participem de la millor manera que sapiguem i que el nostre esforç sigui un bon regal per la Marta allà on sigui que reposa.

Una abraçada molt i molt gran, de part de la familia de Marta Miquel Faig

Cap comentari: