Qui som?


Associació Pont Solidari al Món


Presidenta: Neus Jové Vidal
Secretari: Àngel Fernàndez López
Tresorera: Ana Miquel Faig

Dades fiscals i de contacte:
Cif: G 65779829
Registre d'associacions: 47350 J/1 (21.03.2012)
Cr. Nou, 2 - 08105 Sant Fost de Campsentelles
+34 616 670 758

pontsolidari@gmail.com
https://pontsolidari.blogspot.com


Pont Solidari al Món va néixer per unir esforços i potenciar la nostra col·laboració en projectes en els que individualment ja estàvem treballant des de feia temps a nivell personal, Marta Miquel a Índia i Nepal i Anna Pla a Paraguai.

La finalitat d'aquesta associació és canalitzar la solidaritat dels nostres amics socis cap a aquests projectes. Junts coneixerem altres societats llunyanes i diferents de la nostra, aprendrem a comprendre la diversitat del nostre món, i així entre tots, facilitarem al màxim el desenvolupament dels que no han pogut anar a escola, no han pogut anar a l'hospital quan estaven malalts o mengen molt poc quan tenen gana. Que la falta de mitjans no sigui un inconvenient que generi sofriment, desànim i limitacions a les persones que per haver nascut en països diferents al nostre viuen amb grans dificultats.
Treballem per millorar la salut i l'educació, pilars fonamentals per aconseguir el progrés de la societat.
Volem aconseguir un món mes just per a tothom, aquesta és la filosofía de les persones que ens hem unit en aquesta associació. No tenim cap sou i procurem no generar cap despesa que pugui minvar els recursos de que disposem per invertir-los íntegrament en els projectes del Pont Solidari al Món. 
De les petites bones accions en surten grans beneficis que ajuden a alimentar els nostres esperits, omplir-los de joia i felicitat. Qui dóna avui rebrà demà i podrà tornar a donar i a rebre. Si aquesta cadena infinita la fem rodar sense parar, tindrem un món molt millor. Es per això que estem oberts a tothom que vulgui col·laborar.


A febrer de 2019, hem de lamentar la pèrdua de Marta Miquel, però l'empenta i la força d'aquesta lluitadora i fundadora de l'Associació Pont Solidari al Món, fa que els projectes tinguin la continuïtat assegurada amb forces renovades de molt bona gent que comparteix el seu somni.