01 de novembre 2019

Actualització de PSaM a les Xarxes Socials

Com sempre el canal oficial de comunicació de l'Associació Pont Solidari al Món continua essent el blog https://pontsolidari.blogspot.com però hem cregut que calia actualitzar la nostra presència a les xarxes socials i poc a poc donar continguts a les mateixes.

A hores d'ara estem presents a:
Facebook https://www.facebook.com/AssociacioPSaM
Twitter @AssociacioPSaM
Instagram AssociacioPSaM

Recordeu que us podeu adreça a nosaltres per correu.e a pontsolidari@gmail.com

Hem unificat la nostra presència sota el nom AssociacioPSaM, facilitant així les cerques i el reconeixement de l'Associació Pont Solidari al Món arreu. Esperem ajudar-vos així a que ens seguiu i recomaneu allà i a qui creieu que sigui d'interès. 

Tant l'antic site de Facebook, com la pàgina Instagram original, restaran obertes per consulta, però no hi publicaren nous continguts a causa de les dificultats tècniques que això suposa. Ni Facebook, ni Instagram han facilitat la transició després del traspas de la nostra estimada Marta. No hem volgut tancar-les definitivament ja que no volem perdre els continguts que de forma tan simpàtica , fresca i especial va publicar la Marta, però la nova informació i notícies recents ja seran compartides a les noves ubicacions que us hem anunciat.

Moltes gràcies per seguir-nos i perdoneu les molèsties.

Cap comentari: