12 de gener 2021

...i seguim endavant, i amb bones noticies!

Malgrat les dificultats que s'han viscut i es continuen vivint arreu, amb els devastadors efectes de la Covid-19, des de Nepal ens continuen arribant noticies de la necessitat de la presència de l'Hospital i del bon fer del seu equip.

Son aproximadament les 8.15am hora Barcelona, quan rebem un WhatsApp de Helina, una de les membres veteranes del meravellós l'staff de l'Hospital: "Its a pleasure to hear a cry of baby after a longtime!!!" anunciant la satisfacció per un naixement "Congratulation to Aatmiya Team for succesful complicated delivery!"

Es tracta del naixement d'una criatura que no ha resultat gens senzill i que a més te al darrera una dura historia en que la família va haver de deixar la seva llar a causa d'un incendi setmanes abans.
De nou felicitats Team! Sou molt grans, ens fa molt feliços la noticia per que és un estímul i una alegria per vosaltres, un naixement és sempre especial!


És una satisfacció enorme saber que la feina que s'està fent, és de tanta ajuda a persones que tant ho necessiten i que aquesta tasca tant important, s'està duent a terme en circumstàncies gens fàcils, amb molt de rigor, i amb tot el que representa per un hospital petit la pressió de controlar el Covid-19, amb els recursos limitats amb que es disposa.

Estem molt contents de poder compartir noticies com aquesta, sense cap mena de dubte en un any tan complex, es bo saber que en un lloc a milers de quilòmetres s'està treballant i complit el compromís d'ajudar allà on més falta fa.


Agraïments especials pel suport gràfic del post, originalment publicat a:

Cap comentari: