20 de maig 2015

NEPAL SEGUEIX TREMOLANT

Aquest matí mentre per Skype hem donaven comptes del que s'esta fent amb els nostres diners, Nepal  tornava a tremolar i hem hagut de deixar la conversa per que havien de fugir al mig del carrer de nou.
Les repliques del segon terratrèmol segueixen encare que no ens en diguin res i la gent segueix al carrer morta de por.
Aquest setmana han estat preparant amb la nostra ajuda un camp d'ajut de cinc dies de durada que comença demà, a la zona on ja van estar la setmana passada, un dia de conducció des de Kathmandú i s' arribaran a 5 hores de caminar fins on establiran el camp per atendre a tres poblacions.
Un no pot decidir on va, carregar i marxar, CITTA ha de demanar permisos al ministre de Sanitat de la regió, i posar-se d'acord amb alguna altre ONG per fer equip i ajudar-se uns als altres.
CITTA treballarà conjuntament amb ACTION WORKS NEPAL, aquests fan la coordinació local, porten menjar i tendes a les famílies, i CITTA porta metges, medicaments i procura i coordina el transport.
La setmana vinent podrem fer un nou enviament de diners gràcies a les vostres col·col·laboracions, però com veieu hem de seguir ajudant la destrucció es immensa i la gent nepalesa esta patint molt.
Voldria feu-se arribar el seu agraïment des de aquest blog amb els seu NAMASTE i DANIABAT!


                  

                  ACTION WORKS NEPAL
                  http://www.actionworksnepal.com