24 de setembre 2012

Trobada amb en Michael


Tot i que ja estem de vacantes seguim treballant per els habitants de Humla. Ahir a la nit va arribar en Michael, el fundador de CITTA i aquest matí hem tingut una reunió amb ell i els responsables de CITTA a Katmandú. Ens han felicitat per la feina feta, era un projecte difícil i ho hem aconseguit amb molt d'èxit. Estem segurs que som els primers a Nepal i probablement en tot el món en haver operat cirugia programada a 3000 m d´alçada. Hem parlat de com hem trobat l´hospital, de problemes que pensem que s´han de solucionar, uns més urgents que altres, dos mesos observant, vivint el dia a dia a Simikot i a l´Hospital donen per a molt.Volem continuar, el nostre projecte no s´ha acabat, ara tenen quirófan pero els falta trobar un equip humà que continui la feina començada.
Ens hem de trobar amb el Dr. Diresh, el cirurgià que va estar amb nosaltres els primers dies a Simikot. A través d´ell visitarem la Universitat de Katmandú i el seu hospital, per mirar d´establir cooperació entre ells i CITTA Nepal. Pensem que estem en el bon camí, no serà fàcil, aquest país es complicadet però hem causat molt bona impresió i aixó ens dóna molts avantatges.
Aixi que, ja ho veieu, no parem, entre visites a les parts més boniques de la vall de Katmandú encara anem fent feina i pensem en el futur dels nostres estimats Nepalesos.
Sabem que els últims malalts operats van fent un bon curs, estàn molt ben cuidats per la Puja i la Prativa, que els van treient els punts i fent les cures que toca.

Una forta abraçada de tot l´equip per a tothom.