18 de setembre 2012

Sense internet altre cop!!!


S'ha espatllat internet, fa diversos dies que no funciona. Semblava que no havia de tenir solució però com aquí mai res és clar, avui n'hi ha per unes hores. Porta tres dies plovent dia i nit, vivim en un núvol tot i que ni ens en adonem perquè treballem a tope.
Ahir vam celebrar l´aniversari d´en Josep Maria, li vam fer una bona festa i alguns regalets. Vam menjar momos, menjar alguna cosa diferent va ser una bona celebración també per als nostres estómacs.
Hem tingut a l´Ana, la nostra instrumentista amb un xic de mal d'altura però el Dr. Rodriguez l'ha cuidat com una reina i ja la tenim completament recuperada.

Això s'està acabant, som a la recta final, ens queden uns dies de mirar el cel per veure si s'obre algun foradet per poder volar a Katmandú;; amb aquest mal temps, que es preveu que duri dies, no va l'avioneta i aquí comença a fer un fred que pela. Ha nevat a les muntanyes, cerquem una foto però amb tant de núvol és impossible.
Esperem que internet duri uns dies i ens puguem comunicar amb el món. Hi ha dies que ens sentim una mica aïllats encara que tenim la companyia dels nostres agraïts pacients que vénen a curar-se. Estan molt contents de veure els seus problemes reduïts a uns pocs punts. Avui un pacient ens ha regalat un cogombre gegant i pomes, són el millor del món, els nostres malalts és clar!

Una abraçada de tots nosaltres per a tothom!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ana cariñet , que te ha pasado ?? Espero que te hayas recuperado bien y puedas disfrutar a tope de estos ultimos dias que os quedan. Tenemos todas muchas ganas de verte y que nos cuentes hasta el ultimo detalle de esta maravillosa experiencia ! Muaakkss. Elisa

Associació Pont Solidari al Món ha dit...

Hola Eli!!!!no pasa nada cariño,stoy bien!!!solo fue un día de mal de altura!!!dolor de tripa y malestar general!!!pero rodeada de médicos me recupere enseguida!!!un besito muy grande!!!!yo tb tengo musas ganas de veros y contados muchas cosas!!!!muakssss

Associació Pont Solidari al Món ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.