22 de setembre 2012

Ja som a Katmandú!

Després d'un dia sencer de viatge hem aconseguit arribar a Katmandú. Ens hem aixecat a dos quarts de cinc de la matinada, hem estat sota un sol de justícia a l'aeroport de Simikot des de dos quarts de sis fins a la una del migdia esperant el nostre avió.
Cap a les onze ens han dit que la nostra avioneta s'havia espatllat, després que s'havia estavellat aterrant a Dolpo, anàvem en una companyia en la qual els voluntaris de CITTA mai volen. Hem perdut l'avió del matí de Nepaljunj a Katmandú amb el que hem hagut d'esperar fins a dos quarts de sis de la tarda per el vol a Katmandú.
Hem treballat amb tot l'amor, bon cor, professionalitat i dedicació. Els ciutadans de Humla estan molt contents, els qui han rebut el nostre tractament i els qui han conegut per veïns i familiars a pacients operats.
A algunes persones els ha molestat la profesionalitat de la nostra feina, són coses que passen de vegades quan es viu el dia a dia al cor d'una ONG. És per això que creiem que hem perdut avions i hem estat esperant hores i hores per baixar de les muntanyes a la vall de Katmandú.
Malgrat això i algunes coses més, estem molt feliços i molt, molt satisfets del treball realitzat. Un dels nostres agraïts operats ens ha acompanyat fins al mateix aeroport. 
El somriure dels pacients i les seves famílies sortint de l'hospital, ha estat el millor premi rebut.
Hem tingut un vol preciós en una mini avioneta per nosaltres sols, només es permeten 544 Kg i ha volat amb gairebé el doble de pes, coses que passen ...
Som a Katmandú a la guest house del Shengen Monastery just al costat de la Bouda Stupa, una passada de bonica, per reposar uns dies i tornar a la guerra.

1 comentari:

Rosa Ana-Alcoi ha dit...

"EL QUE SALVA UNA VIDA SALVA AL MUNDO ENTERO" (TALMUD-TRADICIÓN ORAL BÁSICA DEL JUDAÍSMO).-

AHORA DESCANSEN, Y LES DESEO UN FELIZ RETORNO A SUS HOGARES Y TRABAJO.

MI ADMIRACIÓN Y RESPETO A CADA PERSONA DEL EQUIPO, ROSA ANA ALCOI