07 de setembre 2012

Estem molt contents!

Hem fet les dues primeres intervencions al nostre quiròfan, tot ha sortit molt bé, estem molt contents i els nostres primers malalts també.
Esperem les vostres felicitacions, arribar fins al dia d´avui ha costat molt d´esforç, però ha valgut la pena, per fi el somni d´aquesta gent es va fent realitat, poder ser operats i a la vora de casa seva.

5 comentaris:

Rosana ha dit...

Desde Alcoi Al equipo de los magníficos, que todo vaya bien. Piensen que han traído salud y esperanza. Enhorabuena, estoy contenta y orgullosa, besos a todos aunque sólo conozca a JM Ferrando a quien le guardo en mi corazón, Rosa Ana.

Xavier Miquel i Faig ha dit...

Moltes felicitats a tot l'equip que ho fa possible, i a l'empempta de la Marta que ha perseguit mig planeta i movilitzat tots els recursos disponibles. No només ajudeu els qui opereu, aquí també doneu un bri d'esperança de que un món millor és possible.
Gràcies de tot cor.

Marta ha dit...

Moltes felicitats!!!!!Es emocionant llegir tot el que publiques!!!!!Espero que tot segueixi igual de be i millor. I Per. Favor no us tornint a tallar la corrent. Petons desde Vilassar de Mar!!!!!!

ivi ha dit...

Moltes felicitats! Podeu estar orgullosos de la bona feina que esteu fent i haver fet possible aquest gran projecte... sou genials, de cor!
ivet

Jesus ha dit...

Hola desde A Coruña!
Enhorabuena a todo el equipo por haber puesto en marcha ese hospital. Mucho animo, que seguro pasareis momentos duros.
Merci Marta por permitirnos seguiros
Un abrazo fuerte a tod@s!