31 de juliol 2012

Nepaljunj!

Es pronuncia Nepalganch, pero es un infern, fa una calor terrorífica,  innimaginable, si dura gaire en fondré com un gelat. De matinada m´avisaran si hi ha avioneta i podem arribar per fí a Simikot. Si tot va be demà començarè la meva lluita contra l´alçada. Avui ja porto beguts tres litres d´aigua i un medicament per tolerar la falta d´oxígen.
El tema eléctric seguéix pendent, he enviat un S.O.S al Michael per que la cosa está molt peluda. I de pas us l´envio a vosaltres, necesito 2.800 euros urgents, feu el que pugueu. L´any passat vaig escriure un llibre per a conseguir un generador per Juanga, ara no puc escriure res, estic molt lluny i a partir de demà passat molt enfeinada, així que tingue-ho en compte.
Potser avui hi ha alguna falta d´ortografía, no puc fer anar el google translator perquè la wifi en aquest infern va a pas de tortuga, perdoneu-m´ho!
Una abraçada a tothom, us llegueixo els coments al facebook i al mail!!!

1 comentari:

josé María ha dit...

Marta t´enviat un mail. Que tingues un bon vol a Simikot. Demà dia 1 estic de guardia; si vols parlar amb el Cándido via Skype ell estará a casa. Un bes
José María