13 de juliol 2012

Ja falta menys!


El 28 de juliol ja és aprop. La setmana passada ens vam reunir l'equip de Nepal per distribuir-nos el material que finalment haurem de dur a la nostra maleta i córrer la sort de no ser revisats a Katmandú. Ningú ens aconsella entrar res per la duana. És probable que ens ajudi algun contacte des del Nepal però no ho sabrem fins al darrer moment. Agraïm l'ajuda d'un grup de nou viatgers que anirà a Nepal a finals de juliol i transportarà una part de la nostra càrrega. Tot el material comprat a Katmandú sense cap problema afegit, ja està camí de Simikot. Això és una molt bona notícia.
Aqui teniu unes fotografies perquè us feu una idea de tot el que ens emportem des de Barcelona, una gran quantitat de material donat pels nostres hospitals.


Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

Mes bones noticies
Isolana Fundació col·labora de nou en els nostres projectes. Ha donat 6.000 € perquè els nens i nenes de l'escola Sagrada Família de Limpio, a Paraguay, puguin continuar l'acompanyament escolar que necessiten per seguir progressant en la seva escolarització. L'alegria que van tenir els pares, professors, i els nostres estimats nens en rebre la notícia és indescriptible. Gràcies Isolana!


Babu ens envia aquestes fotografies des del seu Col·legi Universitari a Bubaneshwar, Orisa, Índia, donant-nos les gràcies per l'ajuda rebuda de la nostra Associació per poder seguir els seus estudis preuniversitaris.

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer


I encara una última bona notícia

CENTROS UNICO, www.centrosunico.com, ha col.laborat amb 4.000€ en el projecte a Nepal. Fa un mes vam presenta'ls-hi el projecte i de seguida van voler participar en ell. Ens recolzen amb molta il·lusió i han fet seva la nostra causa solidària. Els hi agraïm moltíssim en nom del poble Nepalès, que molt aviat disposarà d'un quiròfan d'altura, mai més ben dit perquè a 3000m sobre el nivell del mar, hi ha molt pocs centres al món en els que es pugui practicar cirurgia.